Private dining - Tailor Made - Take Away & Snacks
Gourmet Menu 2025
-
SNACKS
Sprød wonton tærte med norske kammuslinger, nashipære og marmoreret peberrod og purløg
Caviar en surprise med hummer, peber panna cotta, caviar og urtestilke og infuseret agurk
Svampetoast med røg, kantareller, sylt og lir
FORRET
Søtunge med trimmet blomkål, blomkålpure, glaskålspakker med blåmuslinger og fiskefumé med fløde 50%, citrus, kærlighed og urteolie
Serveret med Manitobaboller - Citrusbrioche med brunet smør - Brunet smørcreme med nødder og tørret tomat - Hvidløgssmør i lag med ekstra saltet citrussmør, fermenteret hvidløg med peber og karamelliseret Kina hvidløg
HOVEDRET
Tærte med plukket poussin i salvie, stegt brissel og syrlige perleløg. Serveret i kantarelsauce med sprød løgtuille og chorizoolie
DESSERT
Citronfromage anno 2025
-
SNACKS
Sprød tærteskal med rødtun, sylt og sesamcreme
Kræmmerhus med varmrøget færøsk laks, urtecreme og aromatiske urter
Spyd med røget kronvildt, blomme barbecue, syltede shiitake svampe
FORRET
Hummersalat med alverdens tomater og ørredrogn
Serveret med Manitobaboller - Citrusbrioche med brunet smør - Brunet smørcreme med nødder og tørret tomat - Caviarcreme med piskede mascarpone med lime og urter
HOVEDRET
Dansk kalv med fjerkræssouffle og Pommes fondant med grillet grønt og rosmarinsauce
DESSERT
By Cortsens Guldbar spækket med alverdens lir
-
SNACKS
Pankopaneret slethvar med urteremoulade
Tunmousse på steroider - Marmoreret rødtun med tuncreme i creme fraiche, sprød brioche og dildmayonnaise
Flabet frikadelle af Duroc gris med fedtegrever af Wagyu og italiensk citrontimian
FORRET
Grillet koldrøget laks med pocheret agurk, syltede sennepskorn og en hidsig rævesauce
Manitobabrød - Maltbrød med pecannødder - Brunet smør med Piemontenødder, tomat og løgaske - Quenelle af urtesmør med løvstikkeglace
HOVEDRET
Stegt and og waldorfsalat med infuseret æble og bladselleri, råmarineret rødkålssalat med kirsebær og løgblomster, stegt Pommes Anna med løgcreme og Jeppes onde andesauce
DESSERT
Smage af risalamande i guldbar med Marcona mandler og hvid chokolade
by cortsen
Bryllupsmenu i særklasse
Når I siger ja til hinanden, fortjener I en bryllupsmenu, der matcher øjeblikkets magi.
Hos Storm Events er vi stolte af at præsentere By Cortsen som vores eksklusive cateringpartner – og deres bryllupsmenu er ikke bare mad, det er en oplevelse.
By Cortsen skaber gastronomi, der begejstrer og overrasker.
Med fokus på sæsonens bedste råvarer, æstetisk præsentation og smag i absolut topklasse, leverer de en bryllupsmenu, der får gæsterne til at tale om maden længe efter den sidste dans.
By Cortsen sørger for, at maden spiller.
Vores team, hos Storm Events, håndterer alt fra servering og timing til detaljerne, der sikrer, at jeres dag bliver præcis, som I har drømt om.
Skal maden være et højdepunkt til jeres bryllup? Så er By Cortsen det oplagte valg.